lauantai 30. toukokuuta 2015

Kiirettä pitää!

Nyt on tainnu taas pari viikkoa vierähtää ja kiirettä on pitäny! Tosiaan oltiin se yks viikko B:n luona ja siellä oli vähän enemmän hommaa kun täällä.. B:llä on yhteensä 18 koiraa, joista suurin osa on aitauksissa. Oli ihan mielenkiinnosta mennä niin erilaiseen paikkaan kun täällä kaikki koirat  ja kissat on yhdessä sisällä ja pihalla ja missä milloinkin haluaa.. 
B:n luona päivä alkoi niin että toinen ulkokoirista,  Bambi meni portin ulkopuolelle ja sit alettiin aitaus aitaukselta vaihtamaan vedet, siivoamaan häkit, harjaamaan ja päästettiin koirat pihalle leikkimään. Ensin 3 vanhimmista, Negrita, Friz ja Bonita.



 Ne eivät ollu kauaa pihalla kun niillä on niin isot tilat muutenkin juosta. Sit niille annettiin ruoat ja suljettiin takas kiinni. Sit seuraavat yhteensä 7 koiraa, Ringo, Fee, Diego, Zorro, Trufo, Mimpi, Ninja ja Ben meni pihalle, ja niiden leikkien jälkeen annettiin taas ruoat ja laitettiin kaikki urokset takasin kiinni. 





Seuraavaksi päästettiin Pepe, joka ei muiden urosten kanssa tuu toimeen, mutta ihmisten kanssa on sitäkin kivempi :)

 Viimeisenä aitauksissa olevista koirista päästettiin Luana, jota ei voi päästää kenenkään muun koiran kanssa samaa aikaa ulos. Sekin on kuitenkin ihmisille kiltti :). 

B hoiti itse sillä viikolla sisällä asuvat koirat joten Luanan jälkeen meidän työpäivä oli pulkassa. Kaiken kaikkiaan kaikkiin koiriin meni yhteensä noin 4-6 tuntia riippuen kuinka kauan  kukin jaksoi olla pihalla...
Näihin pariin viikkoon on mahtunu myös paljon muuta! Viime maanantaina alkoi kastraatio kampanja ja tänne tulee Saksasta eläinlääkärit käymään muutamaksi viikoksi ja leikkaa ilmaiseksi niin monta katu ja sisäkoiraa ja kissaa kun ehtii. Oltiin auttamassa kissa ansojen laitossa ja mukaan tarttu emon lisäksi myös pentu nimeltä Armando joka totuttelee nyt täällä uudessa kodissaan alkavaan elämään :)


Tiistaina vietiin P ja W lentokentälle ja ollaan oltu siitä asti nyt keskenään täällä niiden kämpässä kun he ovat Saksassa ja ollaan myös muutaman kerran käyty auttamassa B:tä kun sillä on niin paljon hommaa kun toi kampanja alkoi.. Meidän kanssa asuu tällä hetkellä myös yks Hollantilainen poika joka auttaa kaikessa eläintenhoitoon ja puutarhaan liittyen.. B toi meille vielä 2 pentua lisää jotka joko etsii uuden kodin tai jää tänne Armandon seuraksi.. Nimettiin ne Chip ja Dale :) 


Näinä parina viikkona meidän vastuulla on ollu myös ruokkia ja saada kontaktia täällä lähellä asuvaan mustaan katukoiraan joka on parin viikon sisällä tarkoitus napata ja viedä leikattavaksi ja etsimään uutta kotia.. Tässä vähän kuvia siitä :)



Ollaan me 1 vapaapäivääkin ehditty viettää ja oltiin Rinconissa kaupoilla ja törmättiin eläinkauppaan.. Pakkohan siellä oli käydä pyörähtämässä ja valitettavasti kaikki mahdollinen oli kyllä kaukana eettisyydestä! Saatiin pari kuvaakin otettua..

Kaikenkaikkiaan kiireestä huolimatta työ ja ympäristö ollu mitä mahtavampia ja innolla odotetaan tulevaa kuukautta joka vielä täällä vietetään :) Tässä vielä muutamia kuvia 





2 kommenttia:

  1. voi parkoja <3 miten teijän metsästys puuhat edistyy? siis kiinniottopuuhat tai ne :) ? mehevää gazpachoo onkse sitä tomaattikeittoo?

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea teidän kuulumisia sieltä! Kirjoitelkaa vielä tarkemminkin ajatuksianne noista kuvaamistanne jutuista, eläinkaupan eettisyydestä, eläinsuojelusta jne. Jos ette halua kaikkea julkaista blogissa, niin laittakaa itsellenne muistiin kuitenkin.

    Ihanan aurinkoisia kuvia ja tunnelmia sieltä välittyy. :)

    VastaaPoista