keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Päivän rutiinit

Hola! Ajateltiin ton edellisen viestin jatkoks kirjottaa mitä meijän työhön on tähän mennessä kuulunut ja miten meidän normaali päivä täällä etenee.. Aamu alkaa sillä, kun Leo hakkaa häntää meijän olkkarissa olevaan lasipöytään ja kukko nimeltä Manolito kiekuu! Ollaan herätty täällä aina 8 tai 9 aikaan, ja meijän eka tehtävä on ruokkia kaikki eläimet.

Tarkemmin kerrottuna, ensimmäisenä ruokitaan kissat ensin ulkona kaikille halukkaille märkäruokaa ja sen jälkeen kissojen yläkertaan jossa annetaan kuivaruokaa. Tällä hetkellä syöjiä on ollut aina yhteensä 12, koska yksi kissa on ollut kateissa kuulemma noin parin viikon verran. Kahta kissaa pitää aina vartioida heidän syödessä, koska niillä on suussa toisille kissoille tarttuva ientulehdus.

Kissojen ruokinnan jälkeen on koirien vuoro. Pienille ja Isoille koirille tehdään omat seokset, jotka sen jälkeen annostellaan.. Ajateltiin myöhemmin tehdä video koirien ruokinnasta ja sit kerrotaan tarkemmin mitä kaikkea siihen kuuluu.. :)

Viimeisenä ruokitaan linnut ja kilpparit.. Linnut syö salaattia, omenaa, päärynää ja niille tarkoitettua seosta.. Vesikilpparit syö kuivattuja toukkia ja välillä silakoita..Maakilpparit syö salaattia, kurkkua, tomaattia ja sillon tällön mansikoita. Tällähetkellä yks vesikilppari kaivaa pesää munintaa varten, voidaan siitäkin lisätä kuvia seuraavassa postauksessa :)

Tähän asti kaikki on menny tosi hyvin, P ja W on kehunu meijän työtä tosi paljon, ja sanonut että muutamat koirat ei oo kenenkään muun "vieraan" ihmisten kanssa käyttäytyny niin kun meijän kanssa. Tänään myös Reina, pelokas saksanpaimenkoira tuli ekaa kertaa aamulla haukkumatta meitä vastaan!

Tänään käytiin Rambon ja Reinan kanssa eläinlääkärillä jossa Rambolta otettiin verikokeet ja Reinalle tehtiin rokotus. Sen jälkeen mentiin rannalle kävelylle ja Reina pääsi ekaa kertaa kokeilemaan miltä meressä pulikoiminen tuntuu :) Mä toimin kameramiehenä tai naisena ja Vallu näytti Reinalle rantaa..






1 kommentti: